La passió es crea cada dia

 

Benvinguts, si heu arribat fins aquí, estic segur que sou una parella que desitja seguir fluint per les fantasies d’ambdós, introduint a un professional del plaer com a tercera persona, per assegurar que els vostres desitjos es compleixen en la intimitat. 

Que comenci el joc…

 UNA ESTONA DE LA TEVA VIDA QUE TENS LA SENSACIÓ QUE EL TEMPS ES PARAAmb la meva parella portem 20 anys de convivència. Em considero una persona molt tradicional i familiar, però un dia, parlant amb el meu marit, vam decidir tenir uns dies per nosaltres sols. Cadascú que tingués llibertat de fer el que volgués, i la meva parella va ser qui em va animar a buscar a algú amb qui compartir una estona. Inicialment, aquesta proposta no encaixava amb la meva manera de ser, però després de donar-hi voltes, finalment em vaig decidir.
Vaig contactar amb el David Sanz, per la professionalitat, serietat i discreció que transmet en la seva pàgina web. Va ser un gran encert. La primera trobada va ser genial: conversa, massatge,... Una estona de la teva vida que tens la sensació que el temps es para.
He tornat a quedar amb ell. La serietat i discreció fan del David Sanz, una persona molt interessant, un amic.
Amb aquestes línies vull animar a altres dones a fer el pas. no us empenedireu.

MarRECOMENEM EL DAVID SANZ 100%


Som una parella jove que teníem ganes de buscar una nova experiència. Era la primera vegada que vam decidir provar alguna cosa nova, i vam contactar amb el David Sanz perquè ens ajudés amb la nostra fantasia sexual. No ens penedim d'haver-ho provat, vam estar molt a gust amb ell, teníem por de no estar còmodes, però la veritat va estar genial.
El David Sanz és molt professional, ho gaudim molt.
Per a totes les parelles (o sense) recomanem el David Sanz 100%...
segur que nosaltres repetirem!

Parella jove
UNA EXPERIÈNCIA MOLT POSITIVA


Som una parella jove i vam decidir contractar el David Sanz. Era la nostra primera vegada i la veritat és que fou una experiència molt positiva. El David Sanz fa que t'hi sentis a gust, és un noi molt delicat.
Ho passem molt bé, repetirem segur.

DOLÇA PARELLA