em despullo davant teu

 

¡Hola, soc David Sanz, el teu guia en un món ple d’experiències i moments inoblidables! 

 

Si em preguntes sobre mi, et diré que vaig tenir la sort de néixer fa 40 anys a la fascinant ciutat de Barcelona. Els meus ulls és semblant al color del cafè, i el meu cabell és castany. La meva estatura és de 1’78 mi el meu pes de 74 kg, la meva complexió és atlètica. Porto una barba curta i el meu borrissol corporal està rasurat, sense pírcings ni tatuatges, soc de raça caucàsica. 

Em defineixo com un home de ment oberta, empàtic i hedonista, sempre disposat a submergir-me en noves aventures i endinsar-me en territoris desconeguts. La meva passió per explorar el món m’ha portat a llocs sorprenents, i ara, anhel compartir aquests moments memorables amb tu. 

Des de sopars exquisits en restaurants de renom, fins a gaudir d´una copa de vi veient la posta de sol, cada moment al meu costat estarà ple d´encant i felicitat. La meva integritat i actitud respectuosa creen un ambient on et sentiràs escoltada i apreciada. 

A més de la meva afició per viatjar, també valoro profundament les connexions autèntiques a través de converses profundes. Crec que el nucli d’una relació rau en la nostra capacitat de compartir somnis, rialles i moments especials junts. 

La sensualitat em fascina i la integro a cada faceta de la meva vida. Al meu costat, podreu explorar la intimitat més profunda, on cada experiència serà un despertar dels sentits i un delit per a l’ànima.

MASS MEDIA

 

Benvinguda a les nostres entrevistes en mitjans de comunicació 

 

En aquesta secció, t’ofereixo una recopilació de les meves aparicions a diversos mitjans de comunicació, on he tingut el privilegi de compartir la meva història, coneixements i experiències amb audiències de tot el món. Estic agraït per l’oportunitat de participar en aquestes converses significatives i enriquidores. 

Al llarg del temps, he tingut l’oportunitat de connectar amb periodistes i comunicadors influents, i aquestes entrevistes m’han permès aprofundir en els aspectes més rellevants del meu estil de vida, la meva missió i visió com a professional, i els desafiaments que enfronto al meu camí. 

Vull expressar la meva gratitud a les periodistes, productores i equips de mitjans de comunicació amb què he treballat. La seva dedicació i professionalitat han estat fonamentals perquè aquestes entrevistes siguin possibles i exitoses. 

Aquí trobaràs enllaços i extractes de les nostres entrevistes més destacades. T’invito a gaudir de cadascuna d’elles i conèixer més sobre mi. 

Si ets un representant de mitjans de comunicació interessat a entrevistar-me o col·laborar amb mi, no dubtis a posar-te en contacte. Estic emocionats de continuar compartint el meu estil de vida amb el món. 

Gràcies per visitar la meva secció d’entrevistes a mitjans de comunicació. Espero que gaudeixis!

 

TROBAR EL TEU DESIG DESCONEGUT


Empresàries internacionals d'èxit, que mai es van sentir realitzades de la vida "perfecta". Em sentia desesperada i buscava per tot arreu una nova experiència que em despertés i tornés a fer percebre sentits perduts fa molt de temps. És cert que al seu lloc web vaig notar detalls subtils i paraules que simplement m'agradaven.
Sentíem una inevitable atracció, les circumstàncies feien complicat trobar-nos, però per les nostres converses sabia que l'havia de conèixer. I una vegada que ho vaig fer, em vaig adonar immediatament que això era una cosa que necessitava repetir i implementar a la meva vida. Quan sents un toc que fa explotar tots els sentits, una sensació que no creies possible. Doncs llavors és impossible no tornar a veure David Sanz.
Honestament dic que va ser una de les millors decisions de la meva vida. Fantasies i sensacions que ni tan sols jo sabia que tenia, es van fer realitat a través de la meva experiència. Espero que totes les dones en algun moment de la seva vida experimentin el mateix plaer, el plaer que vaig pensar que mai no sentiria però ho vaig aconseguir a través de David Sanz.

Annabelle
error: Advertencia legal, estás a punto de cometer un delito contra la propiedad intelectual.. Este contenido esta protegido por Copyright, te advierto que su copia y reproducción total o parcial es un delito tipificado en el código penal
Desplaça cap amunt