EM DESPULLO DAVANT TEU

El meu nom és  David Sanz, sóc un creador d’experiències i moments inoblidables, que us faran sentir viva, vibrar amb cada porus de la vostra pell i assaborir cada segon com si  fos l’últim, en un balanceig de sensacions sense final.

Nascut a Barcelona fa 40 anys. Tinc els ulls marrons, els cabells curt de color castany.  Medeixo 1’78 m, el meu pes són 74 kg, tinc el cos atlètic, porto barba curta i el cos rasurat. Sóc de raça  caucàsica, no porto ni piercings, ni tatuatges.

El meu desig és fer-te sentir plena, per aquest motiu és molt important que establim una relació de confiança, tot queda entre nosaltres en la més estricta confidencialitat, per tal de satisfer els teus desitjos i fantasies. 


mass Media

TROBAR EL TEU DESIG DESCONEGUT


Empresàries internacionals d'èxit, que mai es van sentir realitzades de la vida "perfecta". Em sentia desesperada i buscava per tot arreu una nova experiència que em despertés i tornés a fer percebre sentits perduts fa molt de temps. És cert que al seu lloc web vaig notar detalls subtils i paraules que simplement m'agradaven.
Sentíem una inevitable atracció, les circumstàncies feien complicat trobar-nos, però per les nostres converses sabia que l'havia de conèixer. I una vegada que ho vaig fer, em vaig adonar immediatament que això era una cosa que necessitava repetir i implementar a la meva vida. Quan sents un toc que fa explotar tots els sentits, una sensació que no creies possible. Doncs llavors és impossible no tornar a veure David Sanz.
Honestament dic que va ser una de les millors decisions de la meva vida. Fantasies i sensacions que ni tan sols jo sabia que tenia, es van fer realitat a través de la meva experiència. Espero que totes les dones en algun moment de la seva vida experimentin el mateix plaer, el plaer que vaig pensar que mai no sentiria però ho vaig aconseguir a través de David Sanz.