EM DESPULLO al DAVANT TEU

El meu nom és David Sanz, sóc un creador d’experiències i moments inoblidables, que us faran sentir viva, vibrar amb cada porus de la vostra pell i assaborir cada segon com fos l’últim, en un vaivé de sensacions sense final.

Nascut a Barcelona fa 40 anys. Tinc els ulls marrons, els cabells curt de color castany. Medeixo 1’78 m, el meu pes són 74 kg, tinc el cos atlètic, porto barba curta y el cos rasurat. Sóc de raça caucàsica, no porto ni piercings, ni tattoos.

El meu desig és fer-te sentir plena, per aquest motiu és molt important que forgem una relació de confiança, tot queda entre nosaltres en la més estricta confidencialitat, per tal de satisfer els teus desitjos i fantasies.
EXPERIENCIAS QUE TE LLEVAN AL MÁS ABSOLUTO DESEO Y DE PASIÓN INCONTROLADA
... a veces el pecado es la entrada al paraíso... así me sentí. Desatada en un absoluto deseo, sólo un beso de él me transportó a un lugar que no recordaba, olvidado en el tiempo... observando, jugando, tocándome de una forma muy sutil, penetrando mi mente y mi cuerpo como pocos lo saben hacer... experiencias que te llevan al infierno del más absoluto deseo y de pasión incontrolada, hacerme perder en ti y llegar a lugares impensables...
Gracias David Sanz por nuestro primer encuentro de muchos.


Olga