La passió es crea cada dia

 

Benvinguts, si heu arribat fins aquí, estic segur que sou una parella que desitja seguir fluint per les fantasies d’ambdós, comptant amb un professional del plaer com a tercera persona, per assegurar que els vostres desitjos es compleixen en la intimitat. 

 

Que comenci el joc…

 


UNA ESTONA DE LA TEVA VIDA QUE TENS LA SENSACIÓ QUE EL TEMPS ES PARA


La meva parella i jo fa 20 anys que vivim junts. Em considero una persona molt tradicional i familiar, però un dia, parlant amb el meu marit, vam decidir tenir uns dies per a nosaltres. Cadascú era lliure de fer el que volgués, i la meva parella va ser qui em va animar a trobar algú amb qui compartir una estona. En un principi, aquesta proposta no encaixava amb la meva manera de ser, però després de pensar-hi, finalment em vaig decidir.
Em vaig posar en contacte amb David Sanz, per la professionalitat, serietat i discreció que transmet a la seva web. Va ser un gran èxit. La primera trobada va ser genial: conversa, massatge,... Un moment de la teva vida en què tens la sensació que el temps s'atura.
He tornat a estar amb ell. La serietat i la discreció fan de David Sanz, una persona molt interessant, un amic.
Amb aquestes línies vull animar altres dones a fer el pas. No te'n penediràs.

Mar
RECOMENEM A DAVID SANZ 100%


Som una parella jove que teníem ganes de buscar una nova experiència. Era la primera vegada que vam decidir provar alguna cosa nova, i vam contactar amb David Sanz perquè ens ajudés amb la nostra fantasia sexual. No ens penedim d'haver-ho provat, vam estar molt a gust amb ell, teníem por de no estar còmodes, però la veritat va estar genial.
David Sanz és molt professional, ho gaudim molt.
Per a totes les parelles (o sense) recomanem a David Sanz 100%...
segur que nosaltres repetirem!


Parella jove
UNA EXPERIÈNCIA MOLT POSITIVA


Som una parella jove i vam decidir contractar David Sanz. Era la nostra primera vegada i la veritat és que fou una experiència molt positiva. David Sanz fa que t'hi sentis a gust, és un noi molt delicat.
Ho passem molt bé, repetirem segur.


SWEET COUPLE