BARCELONA'S ELITE GIGOLÓ
 

 

BENVINGUDA A BARCELONA’S ELITE GIGOLÓ 

 
 

Viu moments inoblidables a la Ciutat Comtal, gaudeix de l’essència de la seducció de la mà d’un professional. 

Experimenta un món ple de connexions autèntiques i emocions intenses per a dones i parelles! 

Soc David Sanz, vull compartir amb tu moments de profund plaer. Amb una personalitat magnètica i un carisma inigualable, seré el teu company perfecte per viure situacions inoblidables plegats. 

Descobreix una experiència inigualable, on el meu únic objectiu és fer els teus desitjos realitat, on el respecte és primordial. Conec tots els racons màgics de la ciutat i estic preparat per portar-te a viure moments de somni als llocs més emblemàtics. 

T’ofereixo una àmplia varietat de serveis adaptats a les teves fantasies més íntimes. Des d’un romàntic sopar a la llum de les espelmes, una apassionant trobada íntima o una escapada de cap de setmana, cada moment al meu costat serà únic. 

Amb mi obtindràs un confident, un amic i un amant. M’agrada molt escoltar-te, mentre et miro als ulls somrient amb cara de murri. Gaudeixo de converses que ens permetin connectar en un nivell més profund. La connexió que construirem serà genuïna i plena d’emoció, cosa que farà que cada trobada junts sigui encara més especial. 

La teva privadesa és la meva prioritat absoluta. Pots estar segura que tot allò que compartim serà tractat amb la màxima discreció i confidencialitat. El meu objectiu és que et sentis segura i còmoda a la meva companyia, permetent gaudir al màxim de la nostra cita sense preocupacions.

 

sirviendo-una copa a una mujerPARAULES PER A TU DONA

 

Et conec, ho llegeixo als teus ulls, observo com el teu cos demana a crits, el que la teva boca encara és incapaç de pronunciar.

T’entenc, vull brindar-te allò que encara no t’han ofert o que et va ser arrabassat, jo ho tinc, estic desitjant compartir-ho amb tu. 

Et desitjo, m’estremeixo sentint la teva olor, el tacte suau de la teva pell eriçada, em desarmes quan et mossegues el llavi inferior i baixes la teva mirada. 

Et busco a les nits fredes, a les hores mortes, a les habitacions d’hotels luxosos. 

Què seria la meva vida, sense un nosaltres, sense un compartir, quin sentit té el present si no és al teu costat.


UNA EXPERIÈNCIA EMOCIONANT I SORPRENENT QUE ET DEIXARÀ LA TEVA AUTOESTIMA PÒR ELS NÚVOLSEm considero una dona atrevida i de ment oberta, a qui li agrada gaudir dels plaers de la vida, i això inclou el sexe, per descomptat.
Estic en un moment, a més en què tinc ganes d'innovar, experimentar i fer realitat les meves fantasies, és per això que vaig decidir contactar amb el David Sanz. Vaig veure força anuncis de gigolós i ell va ser qui em va cridar més l'atenció, pel que sembla el més professional i atractiu.
En contactar amb ell, es va oferir a prendre alguna cosa junts per conèixer-nos i que així pogués valorar si és el que buscava, i em va semblar una gran opció.
Quedem i la veritat que des del principi, em vaig sentir molt còmoda parlant amb ell i plenament compresa en les meves necessitats i inquietuds.
És molt atent, comprensiu i seductor, i està disposat a complaure en tot moment.
Em vaig sentir ben atesa i molt desitjada, deixant la meva autoestima pels núvols.
Va ser una experiència molt emocionant, sorprenent i excitant, quan em vaig deixar portar per ell.
Ho recomano si voleu passar una estona diferent, sensual i divertit.

Loop Salvaje
error: Advertencia legal, estás a punto de cometer un delito contra la propiedad intelectual.. Este contenido esta protegido por Copyright, te advierto que su copia y reproducción total o parcial es un delito tipificado en el código penal
Desplaça cap amunt