gigoló I ACOMPANYANT MASCULÍ A barcelona


Has realitzat totes les teves fantasies?

VIUREM UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE

 

Et conec, llegeixo als teus ulls, observo com el teu cos demana a crits, el que encara la teva boca no  és capaç de pronunciar.

T’entenc, vull brindar-te allò que encara no t’han ofert o que et va ser arrabassat, jo ho tinc, estic desitjant compartir-ho amb tu.

Et desitjo, m’estremeixo sentint la teva olor, el tacte suau de la teva pell eriçada, em desarmes quan et mossegues el llavi inferior i baixes la teva mirada.

Et busco, a les nits fredes, a les hores mortes, a les habitacions d’hotels de luxe.

Què seria de la meva vida, sense un nosaltres, sense un compartir, quin sentit té el present si no és al tu costat.

UNA EXPERIÈNCIA EMOCIONANT I SORPRENENT QUE ET DEIXARÀ LA TEVA AUTOESTIMA PÒR ELS NÚVOLSEm considero una dona atrevida i de ment oberta, a qui li agrada gaudir dels plaers de la vida, i això inclou el sexe, per descomptat.
Estic en un moment, a més en què tinc ganes d'innovar, experimentar i fer realitat les meves fantasies, és per això que vaig decidir contactar amb el David Sanz. Vaig veure força anuncis de gigolós i ell va ser qui em va cridar més l'atenció, pel que sembla el més professional i atractiu.
En contactar amb ell, es va oferir a prendre alguna cosa junts per conèixer-nos i que així pogués valorar si és el que buscava, i em va semblar una gran opció.
Quedem i la veritat que des del principi, em vaig sentir molt còmoda parlant amb ell i plenament compresa en les meves necessitats i inquietuds.
És molt atent, comprensiu i seductor, i està disposat a complaure en tot moment.
Em vaig sentir ben atesa i molt desitjada, deixant la meva autoestima pels núvols.
Va ser una experiència molt emocionant, sorprenent i excitant, quan em vaig deixar portar per ell.
Ho recomano si voleu passar una estona diferent, sensual i divertit.

Loop Salvaje.