HI HA MOLT MÉS DARRERe DEL QUè VEUEN ELS NOSTRES ULLS...
EXPERIMENTAR LA MEVA FEMINITAT DE FORMA COMPLETAQuan vaig veure el perfil del David Sanz vaig tenir clar que si em decidia a fer el pas, havia de ser amb ell, ja que em va semblar extremadament educat, sensible a les meves inquietuds i sobretot un gran professional.
Després d'haver estat més de 20 anys amb la meva única parella, necessitava tornar a sentir un moment d'intimitat i experimentar la meva feminitat de forma completa.
Cercava trobar sensibilitat i complicitat, malgrat els meus nervis durant la cita el David Sanz va saber entendre perfectament les meves necessitats i la trobada va ser realment increïble, superant qualsevol possible expectativa.
L'experiència amb el David Sanz ha estat el millor regal he pogut fer-me a mi mateixa. Ha impactat molt positivament en mi i n'estic profundament agraïda. Amb ganes de tornar a compartir noves experiències amb ell!
6 mesos de moments únics, màgics, on paraules com a connexió, complicitat i autenticitat sempre hi són presents. David Sanz és molt més que un simple escort, és el company perfecte, gentil i encantador per gaudir del plaer i la intimitat superant qualsevol expectativa possible.

Scarlet