SIGUES LA PROTAGONISTA DE LA TEVA VIDA...

Submergeix-te a la nostra galeria de fotografia i vídeo per sentir l’emoció de cada imatge i vídeo, que és fruit de la meva passió per la sensualitat. Tots els instants poden ser únics i emocionants si són viscuts des de la seducció.

HI HA MOLT MÉS DARRERE DEL QUÈ VEUEN ELS NOSTRES ULLS...
EXPERIMENTAR LA MEVA FEMINITAT DE FORMA COMPLETAQuan vaig veure el perfil del David Sanz vaig tenir clar que si em decidia a fer el pas, havia de ser amb ell, ja que em va semblar extremadament educat, sensible a les meves inquietuds i sobretot un gran professional.
Després d'haver estat més de 20 anys amb la meva única parella, necessitava tornar a sentir un moment d'intimitat i experimentar la meva feminitat de forma completa.
Cercava trobar sensibilitat i complicitat, malgrat els meus nervis durant la cita el David Sanz va saber entendre perfectament les meves necessitats i la trobada va ser realment increïble, superant qualsevol possible expectativa.
L'experiència amb el David Sanz ha estat el millor regal he pogut fer-me a mi mateixa. Ha impactat molt positivament en mi i n'estic profundament agraïda. Amb ganes de tornar a compartir noves experiències amb ell!
6 mesos de moments únics, màgics, on paraules com a connexió, complicitat i autenticitat sempre hi són presents. David Sanz és molt més que un simple escort, és el company perfecte, gentil i encantador per gaudir del plaer i la intimitat superant qualsevol expectativa possible.

Scarlet

error: Advertencia legal, estás a punto de cometer un delito contra la propiedad intelectual.. Este contenido esta protegido por Copyright, te advierto que su copia y reproducción total o parcial es un delito tipificado en el código penal
Desplaça cap amunt