faré els teus somnis realitat


Benvinguda al nostre secret, aquest és el nostre racó, on tu atures el temps per un instant, per viure el moment present centrant-te en tu, on t’exposes com a única protagonista de la teva vida, pensant en qui ets tu realment, arribant a les profunditats del teu ésser, per treure a passejar a la gateta salvatge que habita al teu interior.

 Confia en mi, pots ser tu mateixa, no et jutjaré, et complauré i amb mi els teus desitjos es faran realitat en la més estricta confidencialitat.

Sigues tu mateixa!


REDESCOBREIX-TE AMB EL DAVID SANZ


Després de diverses experiències negatives de parella en el terreny sexual, vaig arribar a pensar que era jo la que tenia un problema i era incapaç de gaudir plenament del sexe. Al final vaig decidir sortir de dubtes i posar-me en contacte amb un professional, perquè no volia aventurar-me a buscar algú aleatòriament en una aplicació. Em va costar una mica fer el pas, ja que mai fins ara m'havia plantejat la possibilitat de recórrer a un servei així.
Després de mirar diversos anuncis em vaig decidir per el David Sanz, perquè em va semblar que el seu perfil era el més seriós i professional, respecte als altres... Per descomptat, no em vaig equivocar.
La trobada va ser genial, va saber entendre perfectament la meva situació i proporcionar-me allò que necessitava. Gràcies a ell la situació va ser molt fàcil per a mi, ja que soc una noia força vergonyosa, pudorosa i que mai abans s'havia ficat al llit amb algú que no fos la seva parella. El David Sanz va fer que em sentís molt còmoda i respectada. Lluny de penedir-me, em vaig adonar que va ser una gran decisió que va ajudar a dissipar la meva inseguretat. A més, m'ha ajudat a empoderar-me i reafirmar la meva autoestima. Sens dubte repetiré.

error: Advertencia legal, estás a punto de cometer un delito contra la propiedad intelectual.. Este contenido esta protegido por Copyright, te advierto que su copia y reproducción total o parcial es un delito tipificado en el código penal
Desplaça cap amunt