COMPARTIr MOMENTS ESPECIALS AMB PERSONES INCREÏBLES

Realment creus haver viscut tot?DE TOTAL CONFIANÇA I RECOMANABLE

Mai no m'havia atrevit alguna cosa així sobretot per por, inseguretat i desconfiança. pero ha estat una experiència no només inoblidable, sinó que el David Sanz m'ho ha posat molt fàcil. Ha estat en autèntic cavaller, ha sabut entendre les meves inquietuds, fer-me sentir còmoda i confiada i sobretot complir la fantasia que tant de temps desitjava. Mai no ho oblidaré i estaré sempre agraïda. De total confiança i recomanable.Dulces fantasías


TACTE, DELICADESA I SUBTILESA

Vaig decidir trucar a David Sanz, em va semblar segons la seva descripció, el noi amb el millor perfil pel meu gust. La seva educació i manera d'expressar-se van marcar la diferència.
La meva cita va ser com esperava, tacte, delicadesa i subtilesa.
Volent tenir una segona trobada.

Creadora de somnis Pérez Gómez
A DIA D'AVUI LA MEVA VIDA ÉS MÉS PLENA

Sóc una dona familiar i tradicional, una empresària d'èxit a totes les àrees de la meva vida. Em venia de gust sortir de la monotonia i em vaig aventurar a buscar un professional. A David Sanz he trobat un amic, un confident, en definitiva un conseller on recolzar-me. A dia d'avui la meva vida és més plena, el meu cor batega més fort que mai.

Anna Bernat

EL MILLOR QUE HE FET MAI PER MI MATEIXA


No m'havia atrevit mai a utilitzar aquest tipus de servei, però per un impuls vaig arribar a aquesta pàgina. L'elegància del perfil de David Sanz, em va cridar l'atenció, per sobre dels altres i em vaig llançar. La resta va ser fàcil gràcies a ell. Personalment crec que contactar-lo és el millor que he fet mai per mi mateixa.
Sandy

UNA EXPERIÈNCIA MOLT POSITIVA


Som una parella jove i vam decidir contractar David Sanz. Era la nostra primera vegada i la veritat és que fou una experiència molt positiva. David fa que t'hi sentis a gust, és un noi molt delicat. Ho passem molt bé, repetirem segur.

SWEET COUPLE

EL MEU GIGOLÓ PREFERIT


Sóc una dona d'Holanda... i estimo en David Sanz!!
David Sanz és des de fa molts anys el meu gigoló preferit.
És molt gentil, sensual, intel·ligent, discret i sap el que volem les dones. ..
David Sanz és el millor acompanyant masculí...

Lianne

EL GAUDIR ES EXTREM


Plaer, plaer i plaer. La professionalitat de David Sanz eleva les fantasies i les fa realitat. Un cop el coneixes és difícil passar un dia sense recordar la cita. Es posa al teu servei a plena dedicació i el gaudir és extrem...

Ana

SUPERA QUALSEVOL EXPECTATIVA


El David Sanz supera qualsevol expectativa, anant molt més enllà de lo físic. Sabrà en tot moment, el què necessites i com ho necessites. Al seu costat les hores es fan curtes, l'únic problema és haver de baixar a la terra.

Estela

ET CANVIA LA VIDA TOTALMENT


Una excel·lent persona. Repetiré indiscutiblement, et canvia la vida totalment.

Pilar